, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αποκλείστηκε ο Άρης από τον Εργοτέλη

Μαύρη σελίδα για τον Άρη που έμεινε εκτός Κυπέλλου, μετά την ήττα από τον Εργοτέλη με 3-2 στο Παγκρήτιο. Τι κι αν έπαιζε για δυο αποτελέσματα, τι κι αν έπαιζε με ομάδα μικρότερης κατηγορίας, τελικά ο Άρης αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης από την ομάδα του Εργοτέλη.
Ο χορός των γκολ ξεκίνησε στο 41΄. Μετά από φοβερή κούρσα και συρτή σέντρα του Έφορντ, ο Τσέλιος έκανε πλασέ, που απέκρουσε ο Καντιμοίρης, αλλά στο ριμπάουντ με νέο πλασέ ο Μπουρσέλης έκανε το 1-0, βάζοντας τον Εργοτέλη σε θέση οδηγού.
Στο 50′ ο Έφορντ έδωσε έτοιμο γκολ στον Ιατρούδη, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και τρία λεπτά μετά ο Έφορντ από δημιουργός έγινε σκόρερ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.
Παρά το σοκ, ο Άρης δεν τα παράτησε και μείωσε σε 3-2 με τα δυο γκολ του Ντιγκινί (57΄, 73΄), όμως δεν κατάφερε να πετύχει ένα ακόμα, ώστε να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.