, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αποτυχημένη η έκπληξη της συζύγου του Justin Timberlake για τα γενέθλια του

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής αποφάσισε να γιορτάσει τα 38α γενέθλιά του με την  αγαπημένη του σύζυγο και διάσημη ηθοποιό Jessica Biel.

Βέβαια, η σύζυγος του φαίνεται δεν είχε την ίδια όρεξη με τον τραγουδιστή και αποκοιμήθηκε, χωρίς να το «γιορτάσουν» το βράδυ. Ο λόγος για τον Justin Timberlake ο οποίος μας κάρφωσε την σύζυγό του και καλλονή Jessica Biel η οποία στο γυρισμό μετά τα γενέθλιά του αποκοιμήθηκε.

Παρά το βιντεάκι αυτό, η Biel ευχήθηκε στον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της με μια ιδιαίτερη, τρελιάρικη πόζα στο Instagram γράφοντας:

«Από τον καιρό που φορούσα αυτό το ροζ μπικίνι της ντροπής και βγάζαμε πόζες κάτω από το νερό, γεμίζεις την ζωή μου με τόση χαρά και γέλιο και σε κατηγορώ για τις ρυτίδες χαμόγελου που έχω αποκτήσει. Όμως δεν θα τις άλλαζα με τίποτα στον κόσμο, τις φορώ με υπερηφάνεια, ξέροντας ότι είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο που μπορώ να ακούω τα αστεία, την  φωνή σου σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου. Χαρούμενα γενέθλια στον άντρα του ωκεανού των ονείρων μου. Σε αγαπώ», έγραψε η 36χρονη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.