, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Αποχώρησε στέλεχος του ΚΙΝΑΛ αφήνοντας αιχμές για το άσυλο

Άλλο ένα στέλεχος του ΚΙΝΑΛ αποχώρησε αφήνοντας σαφέστατες αιχμές κατά της επιλογής της ηγεσία του κόμματος να συνταχθεί με τη Νέα Δημοκρατία στο θέμα του Πανεπιστημιακού Ασύλου.
Πρόκειται για τον Σταύρο Κωνσταντινίδη, υποψήφιο ευρωβουλευτή με το ΚΙΝΑΛ, ο οποίος κατηγόρησε το κόμμα ότι έχει χάσει τη δυνατότητα για καθαρές θέσεις και εκεί που είχε, τις θολώνει εσκεμμένα.
Την απόφασή του την γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.
Ο Σταύρος Κωνσταντινίδης
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
ΨΥΧΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ
Καταψηφίζοντας την κατάργηση του ασύλου της ανομίας το ΚΙΝΑΛ, απεμπολεί την πρωταρχική του πρωτοβουλία, ότι το έχει κάνει ήδη απο το 2009. Όλα τα άλλα είναι χαζομαρούλες, παιδιαρίσματα , και δικαιολογίες γιατί έχει χάσει τη δυνατότητα να έχει καθαρές θέσεις. Ακόμη και εκεί που είχε, λες και τις θολώνει εσκεμμένα. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην καταλαβαίνουμε ούτε εμείς τι λέει ακριβώς. Δεν αισθάνομαι καθόλου βολικά μέσα σε γραμμές που μου είναι ακατανόητες, αντιστρέφονται την κοινή λογική, την φιλοσοφική, πολιτική και τεχνοκρατική παιδεία, και σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με σοβαρή ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατική αντίληψη το έτος 2019. Αντί να θεωρούμε ότι η κυβέρνηση έρχεται στα δικά μας, και να το αναδεικνύουμε, ανταγωνιζόμαστε τον ΣΥΡΙΖΑ στον παραλογισμό. Αισθάνομαι ψυχική απόσταση. Δεν ξέρω καν αν έχω δικαίωμα να χρησιμοποιώ πληθυντικό. Ήταν η τελευταία φορά που τον χρησιμοποίησα . Σκέφτομαι εντελως διαφορετικά πράγματα, απ’ ότι το σημερινό ΚΙΝΑΛ. Και επίσης ανήκω σε αυτούς που δεν έχουν καμία σχέση με το όποιο φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Προτιμώ λοιπόν την προσωπική ελευθερία του στοχασμού χωρίς δεσμεύσεις.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.