, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Απόστολος Τραστέλης: «Τα φαγητά που δοκίμασα στο MasterChef δεν είχαν ψυχή»

Στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε συνέντευξη ο Απόστολος Τραστέλης. Ο διακεκριμένος σεφ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στο φετινό MasterChef, όπου είχε αξιολογήσει την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων στη δοκιμασία που έλαβε χώρα στον Παρνασσό.
«Το “Top Chef” που συμμετείχα ήταν απίστευτα καλή εκπομπή και δεν πήγε σε νούμερα. Το MasterChef από τότε πήγαινε σε νούμερα, έχει περισσότερο ριάλιτι. Ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν στο “Top Chef”, αλλά δεν τον θυμάμαι γιατί σταμάτησε στο πρώτο επεισόδιο γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει, παραιτήθηκε δηλαδή. Λόγω της δουλειάς του δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τα γυρίσματα. Τα φαγητά που δοκίμασα στο MasterChef δεν είχαν ψυχή.
Εκείνη την ημέρα, οι ομάδες δεν πήγαν καλά. Κέρδισε η ομάδα που ήταν λιγότερη κακή. Στους διαγωνιζόμενους του MasterChef είδα φιλοδοξία. Δεν θέλω να απαντήσω αν κάποιος από τους διαγωνιζόμενους θα φτάσει ψηλά. Το διαβατήριο για να εξελιχθεί κάποιος είναι η ταπεινότητά του, αν δεν είναι ταπεινός δε θα πετύχει. Δεν έβλεπα το MasterChef για να έχω ξεχωρίσει κάποιον από τους διαγωνιζόμενους», είπε ο Απόστολος Τραστέλης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.