, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Από ποιον και γιατί ζητά ο Αλέξης Γεωργούλης 120.000 ευρώ

Σε μια δικαστική περιπέτεια έχει «μπλέξει» o γνωστός ηθοποιός και νυν ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής», μπήκε στο στόχαστρο ενός πρώην συνεργάτη του και ενός τραπεζικού υπαλλήλου, οι οποίοι, με διάφορα τεχνάσματα, κατάφεραν να «στριμώξουν» οικονομικά τον ίδιο και ένα φιλικό του πρόσωπο. Όταν διαπίστωσε την πλεκτάνη, ο Αλέξης Γεωργούλης στράφηκε δικαστικά κατά των δυο φερόμενων απατεώνων, ζητώντας, πλέον αποζημίωση ύψους 120.000 ευρώ.
Πότε άρχισε η περιπέτεια
Η περιπέτεια του ηθοποιού ξεκίνησε το 2011, όταν ο Αλέξης Γεωργούλης μετέβη στις ΗΠΑ για να κυνηγήσει το «αμερικανικό όνειρο». Λίγες ημέρες πριν της αναχώρησή του, ο ηθοποιός επισκέφθηκε ένα τραπεζικό κατάστημα για να ζητήσει τη διακοπή της πιστωτικής του κάρτας -η οποία ούτως ή άλλως έληγε σε ένα μήνα, από εκείνη την ημέρα.
Ο τραπεζικός υπάλληλος, ωστόσο, πάντα σύμφωνα το «’Εθνος», ενημέρωσε τον Αλέξη Γεωργούλη ότι δεν χρειάζεται να προβεί σε διακοπή, καθώς θα ακυρωνόταν… αυτόματα, έναν μήνα αργότερα. Ο νυν ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έφυγε τότε για τις ΗΠΑ και επιστρέφοντας, λίγους μήνες πιο μετά, στην Ελλάδα, διαπίστωσε ότι η «ανενεργή», δήθεν, κάρτα του είχε χρέος ύψους 6.400 ευρώ.
Μετά από έρευνα, ο Αλέξης Γεωργούλης διαπίστωσε ότι ένα τρίτο πρόσωπο υπέγραψε για την ανανέωση της κάρτας και πως ο ίδιος άνδρας παρέλαβε τη νέα πιστωτική κάρτα από την τράπεζα. Το συγκεκριμένο πρόσωπο ήταν ένας παλιός συνεργάτης του, ενώ στην υπόθεση ενεπλάκη και ένας τραπεζικός υπάλληλος που ενέκρινε την παράνομη ανανέωση και εξέδωσε τη νέα κάρτα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.