, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Απ. Τζιτζικώστας: Η Ιστορία γραφτηκε και δεν ξαναγράφεται

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας παρέστη σήμερα στις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Τζιτζικώστας παρακολούθησε το πρωί την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος.

Ακολούθως κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού και στη συνέχεια παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Αλέξανδρο Θάνο.

Μετά το πέρας της παρέλασης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη όσους συμμετείχαν και προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Τιμούμε σήμερα τη μνήμη των ηρώων προγόνων μας, που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Οφείλουμε όμως να τιμούμε τη μνήμη τους όλο το χρόνο, με πράξεις, υπερασπιζόμενοι ενωμένοι τα εθνικά μας συμφέροντα. Η Ιστορία γράφτηκε και δεν ξαναγράφεται. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, σε όλες τις Ελληνίδες».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.