, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Αστυνομικοί εντόπισαν αυτοκίνητο γεμάτο ναρκωτικά

Γεμάτο από ναρκωτικά ήταν  ένα ΙΧ που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ηγουμενίτσας όταν το αυτοκίνητο ενεπλέκη σε τροχαίο.  Τα δέματα της κάνναβης είχαν στοιβαχτεί μέσα στον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου  και στο πορτμπαγκάζ, καθώς η ποσότητα ήταν τεράστια: πάνω από 90 κιλά!
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, συνελήφθη, χτες το μεσημέρι στο Ράγιο Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ο συγκεκριμένος άνδρας οδηγώντας το φορτωμένο με ναρκωτικά ΙΧ στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές. Στη συνέχεια εγκατέλειψε στο σημείο το όχημα και διέφυγε πεζός.
Μετά από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι αυτό ήταν γεμάτο με ναρκωτικά. Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας καθώς και αστυνομικός σκύλος περιπολίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης ο δράστης εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα στο Ράγιο Θεσπρωτίας και συνελήφθη.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
• -77- δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 94 κιλών και 450 γραμμαρίων, που βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος,
• ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 0,2 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα,
• το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.