, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αυτοδύναμος… ο "Κανένας" με 51%, σε δημοσκόπηση της VPRC!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεφεύγει με 5% διαφορά από τη ΝΔ, ενώ το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενήργησε για το μήνα Νοέμβριο η VPRC, για λογαριασμό του περιοδικού “Επίκαιρα”.
Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ο “κανένας” αναδεικνύεται… αυτοδύναμος με 51%, στο ερώτημα “ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός”. Ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς που διατηρεί προβάδισμα με 16,8% έναντι του Αλέξη Τσίπρα που συγκεντρώνει το 9,5% των προτιμήσεων. Έπονται ο Π. Καμμένος, ο Φώτης Κουβέλης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο… Νίκος Μιχαλολιάκος και τελευταία η Αλέκα Παπαρήγα.
Σε ό,τι αφορά την κατάταξη των κομμάτων, το  ΠΑΣΟΚ, εμφανίζεται ως τελευταίο κόμμα στη Βουλή με ποσοστό 5% στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, στην οποία φαίνεται να προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνοντας ποσοστό 31,5%, πέντε μονάδες μπροστά από τη ΝΔ που ακολουθεί με 26,5%.
Ως τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 12,5%, εηώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΚΚΕισοψηφούν με ποσοστό 6,5%. Η ΔΗΜΑΡ βρίσκεται στο 5,5% ξεπερνώντας και αυτή το ΠΑΣΟΚ.

#Tags: ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.