, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση: Ένας νεκρός και τραυματίες

Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί στη Μεταμόρφωση.

Ένα αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου με αποτέλεσμα ένας άνδρας 50 χρόνων που έφερε σοβαρά τραύματα, να χάσει τη ζωή του και άλλοι τέσσερις άνθρωποι να τραυματιστούν.

Μεταξύ των τραυματιών είναι ένας 80χρονος αλλά κι ένα ανήλικο κορίτσι, κόρη του 40χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, το οποίο φέρεται να μη φορούσε ζώνη ασφαλείας. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Αγλαΐα Κυριακού.

Σύμφωνα με την τροχαία, το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 08:20 το πρωί στην οδό Παπανδρέου 119, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω στη στάση.

Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ.

Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε σκηνές χάους στο σημείο ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχαν ανοίξει οι αερόσακοι του αυτοκινήτου – κάτι που κάνει τους ειδικούς να συμπεραίνουν πως το Ι.Χ κινείτο με πάνω από 50 χλμ/ώρα, δεδομένου του ότι οι αερόσακοι δεν ανοίγουν όταν η ταχύτητα είναι κάτω των 50 χλμ/ώρα. Παράλληλα, μαρτυρίες αναφέρουν ότι το μοιραίο ασημί αυτοκίνητο χτυπήθηκε από άλλο όχημα πριν πέσει πάνω στη στάση. Αυτό φέρεται να έχει αναφέρει και η 9χρονη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.