, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Αυτό που έκαναν η Ariana Grande και η Selena Gomez θα επηρεάσει και το δικό σου Instagram

Πιο παλιά, το να χάσεις έτσι απλά followers από τον λογαριασμό σου στο Instagram δεν ήταν κάτι που έβλεπες καθημερινά. Εδώ και κάποιον καιρό, όμως, οι χρήστες άρχισαν να παρατηρούν ξαφνικές απώλειες ακολούθων που μπορεί να ήταν από εκατοντάδες μέχρι και εκατομμύρια, στην περίπτωση που το κοινό τους ήταν τόσο μεγάλο.

Λογαριασμοί χρηστών παρατήρησαν και δημοσίευσαν ότι ο λογαριασμός της Ariana Grande και της Selena Gomez έχουν χάσει, αυτήν τη στιγμή, 3 και 2 εκατομμύρια ακολούθους αντίστοιχα.

Χωρίς να έχουμε ακόμα επίσημη ανακοίνωση από το ίδιο το Instagram, φαίνεται ότι η εταιρεία διέγραψε λογαριασμούς χρηστών που ήταν ανενεργοί, spam ή bot.

Σε ανάρτηση στο blog τους τον Νοέμβριο του 2018, είχαν γράψει ότι θα αποσταλούν προειδοποιητικά μηνύματα σε χρήστες με «ύποπτη» δραστηριότητα και, αν εκείνοι επικυρώσουν τους λογαριασμούς τους, θα πάψουν να θεωρούνται ως «μη αυθεντικοί».

Παρόλο που φαίνεται πολύ λογική σαν σκέψη η διαγραφή των προφίλ που δεν έχουν δραστηριότητα, πολλοί επαγγελματίες και influencers δε θα χαρούν καθόλου με αυτήν την πρωτοβουλία.

#Tags: Instagram

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.