, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Α. Γεωργιάδης: Έρχεται η ΚΥΑ για το ξεμπλοκάρισμα της επένδυσης στο Ελληνικό

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε σήμερα πως έρχεται άμεσα η ΚΥΑ μέσα στον Αύγουστο, η οποία θα ξεμπλοκάρει την επένδυση στο Ελληνικό.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά οι ΚΥΑ είναι έτοιμες και έχουν συνταχθεί και θα ξεκινήσει η γραφειοκρατική διαδικασία για να εκδοθούν και να ισχύσουν. Από την Δευτέρα κιόλας θα ξεκινήσει η επεξεργασία τους στο Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης,το οποίο θα παραμείνει σε συνεδρία έως ότου να τις εγκρίνει.
Την ίδια στιγμή τόνισε πως η πολύμηνη καθυστέρηση έθεσε την επένδυση σε κίνδυνο αλλά διαβεβαίωσε ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος.
Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην κ. Βασιλική Θάνου λέγοντας ότι θα αποχωρήσει από την θέση της μετά και από την ψήφιση του χθεσινού νομοσχεδίου και σε περίπτωση που η ίδια αν προσφύγει στην Δικαιοσύνη δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής της στην θέση της.
Ακόμα υπενθύμισε το παρελθόν λέγοντας ότι η κ. Θάνου τοποθετήθηκε στην ηγεσία της Δικαιοσύνης αν και ήταν ένατη σε σειρά και στην συνέχεια τοποθετήθηκε στο πρωθυπουργικό γραφείο. Όμως δεν έμεινε μόνο στην περίπτωση της κ. Θάνου διότι τόνισε και την περίπτωση της νομικής σύμβουλου του Νίκου Παππά, η οποία τον είχε ακολουθήσει σε όλα τα υπουργεία που ανέλαβε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.