, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Α.Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ο νέος ελκυστικότατος επενδυτικός προορισμός

Στην αλλαγή του επενδυτικού κλίματος υπέρ της χώρας μας αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο πλαίσιο των βραβείων “Θαλής ο Μιλήσιος” ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας χαρακτηριστικά “η Ελλάδα έχει γίνει ο νέος ελκυστικότατος επενδυτικός προορισμός του πλανήτη”.

Ο Υπουργός υπογράμμισε όσα η νέα κυβέρνηση την οποία εξέλεξαν ως αυτοδύναμη οι ψηφοφόροι καλείτε να κάνει τονίζοντας ” ο ελληνικός λαός εξέλεξε με τόσο ευρεία πλειοψηφία τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να κάνει αυτά που στο παρελθόν θεωρούνταν τοξικά, πολιτικά επικίνδυνα και καταστροφικά. Αυτά αν τα είχαμε κάνει νωρίτερα θα είχαμε αποφύγει τη χρεωκοπία”.
Οι δηλώσεις των επενδυτών μετά την εμπειρία τους από τους πρώτους μήνες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι εξαιρετικές κι όλες οι μεγάλες επενδύσεις που είχαν κολλήσει επί σειρά ετών, έχουν ξεκολλήσει και βρίσκονται σε τροχιά ταχείας υλοποίησης. Υπάρχει, πρόσθεσε, ένα καινούργιο κλίμα και η Ελλάδα αποφάσισε να αλλάξει. Το πλεονέκτημα της χώρας σήμερα είναι ότι παρέχει επενδυτικές ευκαιρίες και η Ελλάδα έχει γίνει ο νέος ελκυστικός επενδυτικός προορισμός των επενδυτών”.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.