, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Βάλε χρώμα στο πανωφόρι σου

Το ξέρουμε πως το μαύρο παλτό είναι ότι πιο ασφαλές και σίγουρο για το ταιριάξεις με όλες σου τις εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ. Δεν γίνεται όμως να έχουμε μόνο ένα πανωφόρι στην ντουλάπα. Γι’ αυτό εμείς σου προτείνουμε μερικά χρώματα για να κάνεις την αλλαγή. Μπορείς να τα υιοθετήσεις σε παλτό, puffer jackets, δερμάτινα ακόμα και oversized ζακέτες.

Ιδιαίτερα hot για την σεζόν είναι ένα animal printed μακρύ μπουφάν όχι στη συνηθισμένη κίτρινη απόχρωση του αλλά σε μία πιο ιδιαίτερη κόκκινη.  Επιπλέον, το χακί, το γαλάζιο και το κροκί θα φορεθούν πολύ φέτος και μπορείς να τα συνδυάσεις με πιο ανοιξιάτικα outfit.

Τα statement coats συνδυάζονται με τα πάντα, από μονόχρωμα σύνολα με γήινες αποχρώσεις, με τολμηρά μοβ, κόκκινα και πορτοκαλί looks αλλά και με ρούχα σε άλλα μοτίβα για mix printed outfits. Ωραίο το μαύρο δεν λέμε, αλλά λίγο χρώμα θα σου ανεβάζει την διάθεση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.