, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Βάσω Λασκαράκη: Θα προτιμούσα η κόρη μου να μην γίνει ηθοποιός

Η Βάσω Λασκαράκη αυτό τον καιρό βρίσκεται στην πρώτη γραμμή τόσο με τα επαγγελματικά όσο και με τα προσωπικά της. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Τηλέραμα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην μονάκριβή της κόρη Εύα. Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε πως θα αντιδρούσε αν η μικρή της έλεγε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

«Είναι και εύκολο και δύσκολο. Είναι αναγκαίο λόγω δουλειάς. Υπάρχουν πια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που μας βγάζουν προς τα έξω και πρέπει εμείς να τα διαχειριστούμε. Κάποια πράγματα μπορεί να σου ξεφύγουν, αλλά σε γενικές γραμμές, αν θες κάτι να το κρατήσεις για σένα, μπορείς».
– Έχει δει η κόρη της τη σειρά;
«Η κόρη μου είναι πολύ μικρή, μόλις 5 ετών, και δεν έχει δει ολόκληρο επεισόδιο. Ξέρει πού παίζει η μαμά, έχει έρθει και στο πλατό να μας δει, σπάνια όμως βλέπει τη σειρά, γιατί εκείνη την ώρα κοιμάται».
– Αν στο μέλλον θελήσει να γίνει ηθοποιός, πώς θα αντιδράσει;
«Δεν είναι κάτι που λέω “μακάρι να συμβεί”, θα προτιμούσα να κάνει κάτι άλλο, όμως θα είμαι δίπλα της ό,τι κι αν αποφασίσει. Θέλω να είναι χαρούμενη με αυτό που θα επιλέξει και να της αρέσει. Νιώθω και περίεργα που έχουμε παιδιά σε αυτή τη δουλειά. Έχω άγχος πώς περνάνε στα γυρίσματα και πώς μεγαλώνουν μέσα σε όλο αυτό».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.