, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Βαγγέλης Πολυμεράς: Ένας gentleman υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

O Βαγγέλης Πολυμεράς είναι ένας νέος και πολύ δραστήριος άνθρωπος με ήθος,  αξιοπρέπεια και άριστες διοικητικές  ικανότητες,  κάτι το οποίο αναγνωρίζει όποιος έχει συναναστραφεί μαζί του. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη, όπου και διαμένει μέχρι και σήμερα. Έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στον χώρο του real estate εδώ και 12 χρονιά ως ιδιοκτήτης της εταιρίας Olympus real estate και της εταιρείας Olympus green real estate.
Της ΦΙΛΙΠΠΑ ΒΛΑΣΤΟΥ
Για πρώτη φορά επέλεξε να ασχοληθεί με τα κοινά της Θεσσαλονίκης  κατεβαίνοντας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΤΙΚΑ»  και οι δράσεις του μέχρι  τώρα τον έχουν αναδείξει σε έναν  από τους  πιο δραστήριους υποψήφιους  του Μάκη Κυριζίδη. Μιλώντας μαζί του καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή ότι μόνο τυχαία δεν είναι η απόφαση του να επιλέξει να τρέξει στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς για εκείνον το κοινό καλό όλων των πολιτών είναι η προτεραιότητα του. «Η προσφορά στα κοινά είναι κάτι που πηγάζει από  μέσα σου. Είναι τα θέλω σου, είναι οι αξίες σου και τα βιώματά σου. Αυτό που κάνω λοιπόν βασίζεται σε αυτά που πιστεύω στη ζωή μου. Το κάνω γιατί σαν άνθρωπος σκέφτομαι και λειτουργώ πάντα θετικά και γιατί θέλω να βοηθήσω να γίνουμε καλύτεροι πρώτα σαν άνθρωποι. Δεν υπάρχει χώρος για εγωισμούς και προσωπικές νίκες. Υπάρχει το κοινό καλό μόνο». Σκοπός του όπως εξήγησε στην Karfitsa είναι να γίνει ο δήμος  πιο τεχνοκρατικός και πλούσιος σε ιδέες, οι οποίες δεν θα μένουν απλά ιδέες αλλά θα υλοποιούνται κιόλας.
«Ψήφιζα πάντα, γιατί δεν ήθελα να αφήνω το μέλλον μου στα χέρια των βολεμένων»
Ο κ.Πολυμεράς είναι από τους πολίτες που ασκούσε πάντοτε τα εκλογικά του δικαιώματα, καθώς όπως δηλώνει «δεν επιθυμούσα να αφήνω το μέλλον μου στα χέρια των βολεμένων από τις εκάστοτε διοικήσεις που με παρωπίδες και τελείως άβουλα στηρίζανε κομματικές μαριονέτες».
Αναφερόμενος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ.Πολυμεράς ξεκαθαρίζει ότι «διακυβεύεται το μέλλον της πόλης μας και θεωρώ υποχρέωση όλων να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στηρίζοντας ανεξάρτητες και υπερκομματικές παρατάξεις όπως είναι η ‘’ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΤΙΚΑ’’ με επικεφαλής τον Μάκη Κυριζίδη, για μια Θεσσαλονίκη που θα αποκτήσει την χαμένη της αίγλη και να γίνει ισάξια των άλλων ευρωπαϊκών πόλεων με ότι αυτό συνεπάγεται».
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.