, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Βαλαβάνη-Βασάλος: Γάμος ή κοινή εκπομπή;

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτης στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την οποία γνωρίσαμε στο ριάλιτι περιπέτειας «Survivor». Η ίδια μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Βασάλο και το επόμενο βήμα της σχέσης τους που μας ξάφνιασε.

Στην ερώτηση της Ελεονώρας για τον αν θα παντρευτεί σύντομα εκείνη τόνισε ότι θέλει να κάνει όσο πιο σύντομα γίνεται οικογένεια και παιδιά, αλλά προς το παρόν δεν βλέπει τον γάμο να γίνεται όσο σύντομα επιθυμεί. Η Ευρυδίκη συγκεκριμένα είπε «Δε νομίζω να παντρευτούμε τώρα. Έχουμε κάνει συζητήσεις όχι για το εάν θα παντρευτούμε αλλά για το πώς θα πάει και θα εξελιχθεί η σχέση μας».

Αν και η Ευρυδίκη δεν βλέπει το επόμενο βήμα της στην εκκλησία γρήγορα, δήλωσε ότι πιο εύκολα βλέπει το επόμενο τους βήμα ως συνεργάτες, παρουσιάζοντας μαζί μια εκπομπή, λέγοντας «Μαζί με τον Κωνσταντίνο θα έκανα εκπομπή».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.