, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΒΕΘ: Απόλυτα καταδικαστέα η επίθεση κατά Μπουτάρη

Για εικόνες που δεν συνάδουν με δημοκρατική χώρα κάνει λόγο το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε ανακοίνωση του, αναφερόμενο στην άθλια επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

«Τέτοιες ακραίες συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες. Καταδικάζω με τον πιο απερίφραστο τρόπο την άγρια επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Οι τακτικές, αυτές, οδηγούν σε εκφασισμό της κοινωνίας» αναφέρει ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Καπνοπώλης επισημαίνοντας πως «κύριο χαρακτηριστικό στις δημοκρατίες αποτελεί ο πλουραλισμός απόψεων και ιδεών. Σε καμία περίπτωση η διαφωνία δεν μπορεί να εκφράζεται με ωμή βία».

«Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η ατιμωρησία έχει οδηγήσει σε συνεχή αύξηση των περιστατικών βίας. Η πολιτεία οφείλει να αντιληφθεί πως πρέπει να μπει ένα φρένο στις πράξεις της ανομίας και στο διχαστικό λόγο» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΒΕΘ.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.