, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Βούγιας – Νυφούδης μαζί για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Με ενωμένες δυνάμεις ο πρώην  υπουργός, Σπύρος Βούγιας και ο επικεφαλής παράταξης στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, Νίκος Νυφούδης ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τον δήμο Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, όπως ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου.
Το ποιος θα είναι επικεφαλής στο συγκεκριμένο σχήμα καθώς και το όνομα της παράταξης θα ανακοινωθούν στα τέλη Νοεμβρίου σε ειδική εκδήλωση. Μαζί θα ανακοινωθούν τα πρώτα τριάντα ονόματα υποψηφίων καθώς και το όραμα που έχουν για τη Θεσσαλονίκη της επόμενης ημέρας.
Ο κ. Βούγιας χαρακτήρισε το Νίκο Νυφούδη «εκπρόσωπο μιας νέας γενιάς που δεν έχει κόμπλεξ να συνεργαστεί με τους παλαιότερους», ενώ από την πλευρά του ο κ. Νυφούδης είπε πως ήρθε η ώρα «η Θεσσαλονίκη να κάνει ένα βήμα παραπάνω».
Για τον αριθμό των υποψηφίων στον δήμο Θεσσαλονίκης που ολοένα και αυξάνεται ο κ. Βούγιας είπε πως «οι περισσότερες προέρχονται από το χώρο της κεντροδεξιάς και αυτό μας κάνει αισιόδοξους», εκφράζοντας την εκτίμηση πως ο Γιάννης Μπουτάρης δεν θα κατέβει εκ νέου υποψήφιος και έτσι «θα απελευθερωθούν δυνάμεις».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.