, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο εξωτερικό σε έναν από τους top 5 διαγωνισμούς ομορφιάς»

Της Φιλίππα Βλαστού
Είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Ελλάδας, όμορφη, δυναμική, με σπουδές και με φανατικούς ακόλουθους στα social media. Ο λόγος για την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία πρόσφατα πέτυχε μια ακόμη επαγγελματική επιτυχία κατακτώντας τον τίτλο ως Αφροδίτη GS HELLAS 2020. Μάλιστα, όπως αναφέρει σε συνέντευξη της στην Karfitsa, «είμαι πολύ περήφανη για τον τίτλο που πήρα, διότι αυτομάτως με κάνει πρέσβειρα του τουρισμού μας και ηγούμαι την εκστρατεία που έχει ο θεσμός μας να πάρουμε την Αφροδίτη της Μήλου πίσω στην χώρα μας».
Βάλτε μας λίγο στο κλίμα των καλλιστείων από την δική σας πλευρά. Κάνατε κάποια προετοιμασία πριν διαγωνιστείτε;
Φυσικά και έκανα προετοιμασία όλες μας πιστεύω κάναμε. Η κάθε μια εκεί που θα είχε αδυναμία θα έκανε προετοιμασία για γίνει καλύτερη. Εγώ είχα  πάει σε διατροφολόγο και μου έβγαλε ειδική διατροφή για το δικό μου σώμα και  πολλούς μήνες έκανα διατροφή.
Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για μια γυναίκα να μπει στον χώρο του modeling στην Ελλάδα;
Δεν νομίζω πως είναι δύσκολο, ούτε εύκολο. Θεωρώ πως θέλει δουλειά από κάθε μοντέλο για να δουλέψει στο χώρο του modeling. Θα πρέπει να τρέχει σε πολλά κάστινκγ, να δεχτεί πολλές απορρίψεις, αλλά αν το αγαπάει και πάνω από όλα το έχει, μπορεί να πάει μπροστά.

Έχετε σκεφτεί να φύγετε στο εξωτερικό;
Το έχω σκεφτεί, αλλά δεν το έχω βάλει στόχο. Προς το παρόν θα εκπροσωπήσω την χώρα μου στο εξωτερικό σε έναν από τους top 5 διαγωνισμούς ομορφιάς.
Ισχύει ότι όσο πιο πολλούς followers έχει ένα μοντέλο στα social media, τόσο πιο εύκολο είναι να «κλείσει» μια δουλειά;
Δεν  ισχύει  πάντα και δεν ισχύει  για όλες τις δουλειές.
Πέρα από την κατάκτηση του τίτλου, ποιες άλλες στιγμές τις έως τώρα πορείας σας ξεχωρίζετε;
Φυσικά τη χρονιά που πήγα στο my style rocks και η πορεία μου μέσα στο παιχνίδι, διότι έμαθα πολλά. Επίσης, όταν πήρα το πτυχίο μου πάνω στη σπουδή  που αγαπούσα πολύ. Τελευταίο και καλύτερο πιστεύω είναι οι στιγμές που έπαιρνα με την ομάδα μου τις πρωτιές στο πρωταθλητισμό.
Θα συμμετείχατε στο Greece Next Top Model;
Δεν θα συμμετείχα σαν διαγωνιζόμενη. Αλλά δεν θα έλεγα όχι  να πάω σε κάποιο ντουέτο concept φωτογράφησης.
Το θέμα των κιλών είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τα μοντέλα. Εσάς ποια είναι άποψη σας; Θα πρέπει επιτέλους να «σπάσει» αυτό το θέμα και να εναρμονιστεί ο χώρος της μόδας με υγιή πρότυπα και όχι σαν εκείνα που βλέπουμε συνήθως στα catwalks;
Δεν νομίζω πως απασχολεί τόσο πολύ το θέμα κιλών στην μόδα το 2020. Υπάρχουν διάφοροι τύποι μοντέλων. Ο κάθε σχεδιαστής έχει δικό  του όραμα για το catwalk του, δεν είναι όλα τα μοντέλα skinny. Ο κάθε ένας διαλέγει το δικό του στυλ.
Επόμενα σχέδια;
Επόμενα σχέδια σίγουρα είναι οι σπουδές μου πάνω στο σχέδιο μόδας και ο διαγωνισμός ομορφιάς στο εξωτερικό ως miss Aphrodite.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.