, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Βόμβα σε αεροπλάνο έβαλε γιος γνωστού τραγουδιστή;

Ο 24χρονος γιος του γνωστού τραγουδιστή Λάιονελ Ρίτσι ισχυρίστηκε ότι κουβαλούσε βόμβα σε αεροπλάνο, την οποία απείλησε ότι θα πυροδοτήσει μέσα στο αεροπλάνο.

Ο γιος του Λάιονελ Ρίτσι, βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Χίθροου, όταν ισχυρίστηκε ότι είχε στην τσάντα του βόμβα, την οποία σκόπευε να πυροδοτήσει μέσα στο αεροπλάνο. Το 24χρονο μοντέλο, Μάιλς Μπρόκμαν Ρίτσι, επέδειξε αυτήν την «περίεργη» συμπεριφορά στο αεροδρόμιο του Λονδίνου το πρωί του Σαββάτου, χτυπώντας, μάλιστα και έναν άνθρωπο της ασφάλειας του βρετανικού αεροδρομίου.

Η Σκότλαντ Γιαρντ προχώρησε στη σύλληψη του 24χρονου, ο οποίος τελικά αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από σύσταση που του έγινε για «επικοινωνία ψευδών πληροφοριών» και ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το μοντέλο, εκνευρίστηκε, όταν οι Αρχές τού απαγόρευσαν την είσοδο σε πτήση και απείλησε πως αν δεν του επέτρεπαν να επιβιβαστεί, θα πυροδοτούσε τη βόμβα που είχε μαζί του, ενώ στη συνέχεια έριξε μπουνιά σε έναν σεκιουριτά.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.