, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Β. Κικίλιας: Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζούμε εποχές εθνικού διασυρμού

Για «ανεπανόρθωτη ζημιά στα εθνικά συμφέροντα αλλά και στο κύρος της πατρίδας» κάνει λόγο ο Βασίλης Κικίλιας σχολιάζοντας την παρουσίαση από τον Πάνο Καμμένο ενός νέου σχεδίου για το Σκοπιανό στην Ουάσιγκτον και την απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου.
Μιλώντας στην εφημερίδα «RealNews» ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ τονίζει πως ζούμε εποχές εθνικού διασυρμού προσθέτοντας ότι παρατηρεί με λύπη του πως κινδυνεύουμε να παραδοθούμε στη χλεύη, όταν στα σημαντικότερα θέματα της εξωτερικής πολιτικής ο κάθε υπουργός της κυβέρνησης δηλώνει «ό,τι θέλει», εξυπηρετώντας μικροπολιτικούς στόχους.
«Είναι εμφανές ότι ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να ελέγξει τους υπουργούς του, κάτι που επιβεβαιώθηκε πλήρως στην επίσκεψη του κ. Καμμένου στην Ουάσιγκτον. Η ζημιά που γίνεται στα εθνικά συμφέροντα, αλλά και στο κύρος της Πατρίδας, είναι ανεπανόρθωτη» λέει χαρακτηριστικά.
Επαναλαμβάνοντας πως η ΝΔ δεν πρόκειται να κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Κικίλιας διευκρινίζει πως το κόμμα του υποστηρίζει την ένταξη των γειτόνων μας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα από μια νέα διαπραγμάτευση που, πάνω από όλα, θα θωρακίζει τα εθνικά μας συμφέροντα και θα δημιουργεί συνθήκες σταθερότητας στα Βαλκάνια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.