, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Β. Λεβέντης: Να φύγουν οι αρρωστημένες νοοτροπίες Τσίπρα – Μητσοτάκη

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από τη ΔΕΘ. Ο κ. Λεβέντης αναφερόμενος στα επεισόδια που έλαβαν χώρα το Σάββατο στο περιθώριο του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία τόνισε ότι εκείνη την ημέρα η χώρα θύμιζε Μακαρέζο και Παττακό. “Ο Τσίπρας είχε τρομάξει με το συλλαλητήριο. Υπήρχε αληθινός φόβος. Εκείνη την μέρα η χώρα θύμιζε Μακαρέζο και Παττακό”, είπε ο κ. Λεβέντης. Ακόμη, σημείωσε ότι δεν φταίνε οι αστυνομικοί, οι οποίοι όπως είπε εκτελούν εντολές. Ακόμη, αναφέρθηκε και στο “Βούλγαροι” που αποκαλούσαν τα  ΜΑΤ τους διαδηλωτές τονίζοντας ότι  “για το Βούλγαροι υπάρχουν και τρελοί, ή θερμόαιμοι”.
“Δεν θα κάνω δέκτη τη Συμφωνία των Πρεσπών. Θα την ακυρώσω όσο ζω”, πρόσθεσε.
Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε ο Πάνος Καμμένος για τον οποίο είπε ότι για το θέμα τς συμφωνίας των Πρεσπών “παίζει με τον εαυτό του, θεατρινίζει. Υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου και θα το πληρώσει στις εκλογές”, τόνισε.
Απαντώντας σε ερώτηση για  το ποια στάση θα κρατήσει στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης ο κ Λεβέντης τόνισε ότι σε δήμους και περιφέρεια δεν μπορεί να στηρίξει αυτούς που έχει στήριξη ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. «Δε θα στηρίξω Μπουτάρη διότι η θέση του για το Σκοπιανό μας βρίσκει αντίθετους επίσης τον στηρίζει ο Τσίπρας και Λεβέντης με Τσίπρα δεν πάνε ποτέ μαζί όπως Λεβέντης με Μητσοτάκη» είπε.

Ακόμα, εξαπέλυσε βολές κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη. ” Να φύγουν οι αρρωστημένες νοοτροπίες Τσίπρα- Μητσοτάκη. Η χώρα θέλει συνεννόηση, δεν θέλει νταβατζή”.

Ερωτηθείς για την πρόθεση της κυβέρνησης να παραχωρήσει έκταση στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του ΠΑΟΚ στην ΠΑΕ, υπογράμμισε ότι “δεν είμαι αντίθετος με το να βοηθήσουμε τους αθλητικούς συλλόγους” ωστόσο όπως είπε θα πρέπει και οι σύλλογοι να δεχθούν διαφάνεια στα οικονομικά τους.
Δ.Κ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.