, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γέμισε με μαγευτικές φωνές το δημαρχείο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)


Χριστουγεννιάτικο μουσικό gala για… καλό σκοπό, πραγματοποιήθηκε στην Τετάρτη 20/12/2017 στο φουαγιέ του δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Εκατοντάδες πολίτες απήλαυσαν τις μαγευτικές φωνές των παιδιών από το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και τη  συμφωνική ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης ενώ η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Πολιτισμού & Τουρισμού και την Ελληνική Εταιρία Προστασίας και  Αποκαταστάσεως Αναπήρων  Προσώπων. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ.

Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης είναι το μοναδικό κέντρο αποκατάστασης στη Β. Ελλάδα, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο καλύπτει σφαιρικά τις ανάγκες θεραπείας & αποκατάστασης παιδιών με αναπηρίες. Προσφέρει μια σειρά προγραμμάτων ολιστικής παρέμβασης για παιδιά βρεφικής, προσχολικής και σχολικής ηλικίας και νέους. Παρακολουθεί συνεχώς τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις. Συμμετέχει και διοργανώνει επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες. Φροντίζει παράλληλα για την πλαισίωση των οικογενειών των παιδιών που παρακολουθούν τα προγράμματά της, κτίζοντας μια ισχυρή συμμαχία μεταξύ διεπιστημονικής ομάδας της ΕΛΕΠΑΠ και της κάθε οικογένειας και παιδιού μέσα σε κλίμα αλληλεγγύης, συνεργασίας και εμπιστοσύνης. Φέτος η ΕΛΕΠΑΠ συμπληρώνει 80 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας, 80 χρόνια προσφοράς σε 100.000 παιδιά και νέους με αναπηρία, αλλά και τις οικογένειές τους, που αποτελούν καθημερινά παραδείγματα δύναμης, επιμονής, σκληρής δουλειάς, αποφασιστικότητας και κουράγιου. Για περισσότερες πληροφορίες www.elepap.gr, Facebook: Elepap Thessaloniki
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.