, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΓΑΔΑ: Δεν προκύπτει αστυνομική βία για τον θάνατο του Νιγηριανού στο Α.Τ. Ομόνοιας

Ανακοίνωση εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, σχετικά με τον θάνατο του 35χρονου Νιγηριανού στο Α.Τ. Ομόνοιας, στις 8 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα έως τώρα στοιχεία δεν δείχνουν ότι ο άτυχος άνδρας έπεσε θύμα αστυνομικής βίας, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα προσδιορισθούν από τα αποτελέσματα τον τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

Να σημειωθεί ότι διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Με αφορμή συνεχιζόμενες αναφορές σε Μ.Μ.Ε., σχετικά με τον θάνατο αλλοδαπού, υπηκόου Νιγηρίας, στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας την 8η Φεβρουαρίου 2018, ανακοινώνεται ότι από την πρώτη στιγμή διατάχθηκε και διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας διερευνώνται αναλυτικά όλα τα δεδομένα της υπόθεσης.

Υπενθυμίζονται επίσης τα αναφερόμενα στο από 18-2-2018 Δελτίο Τύπου μας και ειδικότερα, ότι: από τα μέχρι τώρα δεδομένα της έρευνας, που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, δεν προκύπτει αστυνομική βία, αναμένονται από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να προσδιορισθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.