, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΓΑΔΘ: Ανακοίνωση για τον 38χρονο που προσποιούνταν τον αστυνομικό

Ανακοίνωση για τον 38χρονο που προσποιούνταν τον αστυνομικό και τελικά συνελήφθη εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Τελικά συνελήφθη για ψευδή καταμήνυση και παράβαση του Νόμου Περί όπλων.

Ακόμα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών για τα αδικήματα της ληστείας και της κλοπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες χθες (10-03-2019) 38χρονος ημεδαπός διότι στην κατοχή του βρέθηκε (1) μαχαίρι.

Επιπλέον, όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, ο 38χρονος κατά τη σύλληψή του δήλωσε στους αστυνομικούς ψευδή στοιχεία ταυτότητας, καθώς επίσης ανέφερε ψευδώς περιστατικό διάπραξης ληστείας σε βάρος του, προκειμένου να παραπλανήσει τις αρχές.

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (5) ετών για τα αδικήματα της ληστείας και της κλοπής».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.