, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Γιάννης Μπέζος: Η ελληνική τηλεόραση έχει πράγματα καλά και πράγματα πανάθλια

Ο Γιάννης Μπέζος, σε συνέντευξή του μεταξύ άλλων κάνει κριτική στην ελληνική τηλεόραση.
“Έχει πράγματα καλά και πράγματα πανάθλια. Ακόμη και στη δημόσια τηλεόραση, παρόλο που εγώ της κάνω κριτική αμείλικτη ως θεατής, μπορεί να βρει κανείς πράγματα ενδιαφέροντα. Για παράδειγμα, συμμετέχω στη σειρά, τη «Ζωή εν τάφω», η οποία είναι ένα εγχείρημα. Παρόλα αυτά άργησε πολύ μέχρι να γίνει. Υπάρχει ραθυμία, το σύστημα είναι δισκίνητο, όμως έχει πράγματα καλά. Και το ίδιο συμβαίνει με όλα τα κανάλια” είπε ο ηθοποιός.
Θέλετε να μου πείτε τι έχετε ξεχωρίσει ως καλό;
“Θεωρώ ότι υπάρχουν εκπομπές, χωρίς να ονομάσω, ερευνητικές, οι οποίες είναι πάρα πολύ καλές και στη δημόσια τηλεόραση και στην ιδιωτική. Για σειρές δεν θα σχολιάσω, γιατί είμαι μέσα στο παιχνίδι. Όμως, δεν είναι μόνο οι ξένες, οι οποίες βρίσκονται τώρα στη μόδα. Η μόδα πεθαίνει πολύ νέα και έτσι πεθάνει κι αυτή. Γι’ αυτό η μεγάλη μας ευθύνη είναι να μπορέσουμε να κάνουμε πιο ενδιαφέροντα, πιο τολμηρά, πιο καινούργια πράγματα. Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων. Είναι θέμα αισθητικής, παιδείας και κυρίως διάθεσης. Δηλαδή, αυτό που ονομάζανε παλιά μεράκι”, λέει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.