, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γιάννης Χατζηγεωργίου αποκαλύπτει τον άγνωστο έως τώρα έρωτα του με συμπρωταγωνίστρια

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής, Γιάννης Χατζηγεωργίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «People» μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Βέβαια, αυτό που έκανε αίσθηση στις δηλώσεις του ήταν ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει ερωτευμένος με συμπρωταγωνίστριά του.

Ο ίδιος δήλωσε «Ήμουν ερωτευμένος για καιρό με συμπρωταγωνίστρια μου και δεν της το είπα ποτέ. Το κατάλαβε. Έμεινε ανεκπλήρωτος αυτός ο έρωτας. Έχει και το ρομαντισμό του αυτό».

Τέλος, επιστρέφοντας στα επαγγελματικά του μονοπάτια και τις διαπροσωπικές σχέσεις που αναπτύσσονται εκεί, ανέφερε, ότι υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι «Ναι, εννοείται, αλλά ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε, γιατί ο κόσμος είναι μικρός και μπορεί να ανταμώσουμε ξανά. Προσωπικά, δίνω δεύτερη ευκαιρία στους άλλους, γιατί θα ήθελα και οι άλλοι να δίνουν σ’ εμένα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.