, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γιατί θα είμαι υποψήφιος στην ιδιαίτερη πατρίδα μου…

«Στην Δημοκρατία, δεν υπάρχουν αδιέξοδα!» έλεγε ο Παύλος Κ. Μπακογιάννης. Με αυτή την σκέψη έκανα μία συνειδητή επιλογή για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα είμαι στην ομάδα του υποψήφιου Δήμαρχου Κιλκίς, Δημήτρη Τσαντάκη. Η επιλογή είναι ρεαλιστική.  Θεωρώ πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι κατεξοχήν πεδίο όπου οι ”κομματικές ταυτότητες” μένουν στην άκρη.

Του ΘΩΜΑ Χ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ*

Ως 26χρονος ποτέ δεν έκρυψα και δεν θα κρύψω τις ιδεολογικές μου πεποιθήσεις, οι οποίες είναι Κεντρογενής. Πιστεύω βαθιά σε δυο έννοιες: την Ελευθερία και την Πατρίδα. Αυτό όμως που προέχει αυτή την στιγμή για την ιδιαίτερη Πατρίδα μου, είναι η Σύνθεση και η Ενότητα.

Είναι άξιο προσπάθειας να αφυπνίσω, με δράσεις και πράξεις, το συναίσθημα ”αγαπώ-στηρίζω τον Τόπο μου” μέσα στο νου του κάθε συμπολίτη μου. Πρέπει (και μπορώ) να αναδείξω στα δημοτικά όργανα τους Προβληματισμούς και τα Θέλω των Πολιτών της ηλικίας μου. Οφείλω, ως επιστήμονας Επικοινωνιολόγος, να προσπαθήσω ώστε το Κιλκίς ”να ανεβεί στα μάτια” των Συμπατριωτών μας σε όλη την Ελλάδα. Αξίζει να προσπαθήσω, ώστε να αναδειχθούν όλα τα θετικά που έχει το Κιλκίς. Σε επίπεδο Πολιτιστικό, Ιστορικό και Τουριστικό. Θέλω να τρέξω, να εργαστώ για την αναβάθμιση του ΤΕΙ της πόλης μας. Αγαπώ και πιστεύω αυτή την Προοπτική.

Για όλα τα παραπάνω, μα και πολλά που μαζί θα βρούμε στην πορεία, ζητώ την Στήριξη σας και την Εμπιστοσύνη σας! Θεωρώ πως η εμπειρία του συγκεκριμένου υποψήφιου Δημάρχου είναι κομβική για να γυρίσει το Κιλκίς μας σελίδα. Πως; Με κοινή δουλειά και υπερκομματική νοοτροπία που δεν θα μεταφέρει τις επιδιώξεις των κομμάτων στις τοπικές κοινωνίες, αλλά τις επιδιώξεις των τοπικών κοινωνιών στα κόμματα. Γνωρίζω πως, ίσως, στεναχωρώ άτομα -τα οποία εκτιμώ πολύ- μέσα στο κομματικό μου χώρο. Τους λέω μέσα από την καρδιά μου ότι ”δεν θα χαθούμε μεταξύ μας”. Θα βρεθούμε ξανά πλάι-πλάι στην μάχη των Περιφερειακών, των Ευρωεκλογών, μα και σε εκείνη των Εθνικών Εκλογών. Και η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη! Θα είμαι ”Παρών”, Στρατιώτης!

Τέλος, ζητώ από την καθεμία και τον καθένα που ζει και εργάζεται στα χωριά και την πόλη του Κιλκίς να με κρίνει με βάση το βιογραφικό μου, την κοινωνική μου δράση, τις ιδέες που κουβαλάω και την νεανική αισιοδοξία μου ή αν θέλετε το πάθος μου για Δουλειά! Tο καλύτερο δεν έρχεται μόνο του, μα θα το φέρουμε εμείς, όλες και όλοι μαζί. Και όπως αγαπώ να λέω «Το Κιλκίς, ενώνει!». ‘’Ενωτική Δύναμη Κιλκίς’’, λοιπόν.

* Ο Θωμάς Χ. Μαρκόπουλος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.