, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γιώργος Αγγελόπουλος: “Έχω προσωπική ζωή αλλά δεν θεωρώ ότι αφορά κανέναν”

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το βράδυ της Πέμπτης.
“Δεν με αγχώνει το θέμα του γάμου και των παιδιών. Το σκέφτηκα και νομίζω πως είναι ένας διάλογος με τον άνθρωπο σου. Σίγουρα το πρώτο βήμα είναι να συμβιώσεις και να παντρευτείς και αυτός ο άνθρωπος να σου βγάλει το να θες να κάνεις παιδιά μαζί του” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

“Θεωρώ πως δεν υπάρχει χρόνος για αυτό… Δεν είναι κάτι που με αγχώνει… Θα ήθελα, φυσικά! Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά! Θα ήθελα να αξιωθώ να κάνω παιδιά και για να κάνεις παιδιά, πρώτα, πρέπει να βρεις έναν άνθρωπο” πρόσθεσε ο νικητής του Survivor.
Όσον αφορά, όμως, την προσωπική του ζωή και την μοναξιά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραδέχθηκε πως “η αλήθεια είναι ότι έχω πάρα πολύ τρέξιμο τα τελευταία τρία χρόνια. Φέτος έχω αλλάξει λίγο το πρόγραμμα και έχω λίγο περισσότερο προσωπικό χρόνο. Βέβαια το ότι με βλέπεις μόνο μου δεν σημαίνει ότι μπορεί να είμαι και κάθε μέρα μόνος μου. Έχω προσωπική ζωή αλλά δεν θεωρώ ότι αφορά κανέναν”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.