, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γλέντι με την Πάολα, μέχρι πρωίας για τους Κυπελλούχους! (Βίντεο&pics)

Η βραδιά του Κυπελλούχου ΠΑΟΚ στα μπουζούκια άρχισε με μία αποκαλυπτική ομιλία του Ιβάν Σαββίδη και συνεχίστηκε με άφθονο γλέντι και την Πάολα να δίνει τον ρυθμό.

Είχε όμως και πολλά ακόμη ντεσού:

-Ο Ντιέγκο ανέλαβε ρόλο οργανωτή και εκτός γηπέδων και φρόντισε να δώσει την ευκαιρία σε κάθε συμπαίκτη του (highlight η αναφορά στον Πασχαλάκη ως Πασχάλη), τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και την Κ20 να αποθεωθούν από τον κόσμο, ενώ προκάλεσε την αναφορά στις συζητήσεις για το νέο μονοετές συμβόλαιο του Στέλιου Μαλεζά το οποίο, εντέλει, ανακοίνωσε ο Ιβάν Σαββίδης.

Παράλληλα παρουσίασε στελέχη της ΠΑΕ που δουλεύουν πίσω από την ομάδα όπως ο Λούμπος Μίχελ, η Μαρία Γκοντσάρεβα και ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος ανέβηκε στην πίστα κρατώντας μία σαμπάνια με την οποία έλουσε τον Ολλανδό και ορισμένους ακόμη συμπάικτες του.

-Ο Ιβάν Σαββίδης χόρεψε με τους παίκτες, έρανε την Πάολα με ουκ ολίγους δίσκους με λουλούδια και παρουσίασε τον Θόδωρο Γραματικόπουλο, τον πρώτο Έλληνα κοσμοναύτη που έφερε μαζί του μία σημαία του ΠΑΟΚ που είχε πάρει μαζί του στο τελευταίο ταξίδι του στο Διάστημα. Μάλιστα του χάρισε μία φανέλα του ΠΑΟΚ με το όνομά του.

-Οι παίκτες το χάρηκαν με την ψυχή τους (και τις συντρόφους τους στο πλευρό τους), τραγούδησαν, χόρεψαν και έδωσαν υπόσχεση ότι το χρόνου θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το νταμπλ.

Τα videos που ανέβασε στα social media η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.