, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γνωστός τραγουδιστής έγινε αγρότης και ξενοδόχος (ΒΙΝΤΕΟ)

Aπό το αγρόκτημά του στο Αλιβέρι μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου», o Θάνος Τζάνης.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να ασχοληθεί πολύ ενεργά με τη γη, αλλά και με το ξενοδοχείο της οικογένειάς του, παράλληλα όμως πάντα και με το τραγούδι, που όπως δήλωσε είναι η μεγάλη του αγάπη.
«Αυτές είναι οι δικές μου καλλιέργειες. Ανέκαθεν ασχολιόμουν, από μικρό παιδί, απλά βρήκα τώρα το χρόνο με την ευκαιρία της καραντίνας να ασχοληθώ με κάτι δημιουργικό. Ταυτόχρονα με το τραγούδι, το οποίο είναι η μεγάλη μου αγάπη, είναι η δουλειά μου, είναι η ζωή μου και δεν πρόκειται να το αφήσω ποτέ, θα είναι πάντα η πρώτη μου προτεραιότητα.
Έχουμε βάλει ντομάτες, πατάτες, μαρουλάκια, κρεμμύδια, απ’ όλα τα ζαρζαβατικά. Ήθελα να έχω τα δικά μου προϊόντα, βιολογικής καλλιέργειας πάντα και ταυτόχρονα να διοχετεύω και στην οικογενειακή μας επιχείρηση που βρίσκεται στα Νέα Στύρα Ευβοίας, 45 λεπτά από εδώ, από το Αλιβέρι. Αυτό ήταν το σκεπτικό μου και γι’ αυτό και το ξεκίνησα ταυτόχρονα και παράλληλα με το τραγούδι», είπε μεταξύ άλλων ο Θάνος Τζάνης.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.