, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: Στο Λονδίνο για μια περίοδο ήμουν συνοδός, πληρωνόμουν για να κάνω έρωτα

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” ήταν ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν τη δεκαετία του ’80 διαγνώστηκε οροθετικός και το δήλωσε δημόσια.
Πώς αντέδρασε μια φοβισμένη κοινωνία, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο μάτι του κυκλώνα. Αποκάλυψε διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα του και αναφέρθηκε στη μοναχή αδελφή του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως προσεύχεται για εκείνον ώστε να μπει στο… σωστό δρόμο.

«Όταν έχεις καλή σεξουαλική ζωή, δεν έχεις νεύρα και αρνητική διάθεση. Είμαι ευγενικός άνθρωπος, αλλά εύκολα γίνομαι αλήτης. Η αδερφή μου είναι ηγουμένη και την ευχαριστώ που προσεύχεται για μένα.

Ο πατέρας μου έλεγε ότι δεν συμφωνεί με αυτά που κάνω, αλλά μου είπε ότι αν ήταν ομοφυλόφιλος θα έκανε τα ίδια. Στο Λονδίνο για μια περίοδο ήμουν συνοδός, πληρωνόμουν για να κάνω σεξ. Μια μέρα απλά το σταμάτησα. Είχα δηλώσει με χιούμορ ότι έχω πάει με λίγο λιγότερο από 10.000 άντρες.

Στη λίστα των ανθρώπων που υιοθετούν πρέπει να μπουν και τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο Ζακ Κωστόπουλος είναι μια γενναία και συγκινητική προσωπικότητα», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.
Πηγή: Zappit.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.