, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γρ. Ζαρωτιάδης: Ο τουρισμός στις «γειτονιές» και η δημιουργική οικονομία θα δώσουν πνοή στη Χαριλάου

Παρέμβαση στην περιοχή της Χαριλάου πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΔΚΘ “Υψίπολις” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γρηγόρη Ζαρωτιάδη.
Τον κ. Ζαρωτιάδη συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Δημητριάδου, Ζωή Κοταίδου, Κούλης Κωνσταντινίδης, Μάκης Μητσίδης, Ειρήνη Οζούνη, Δημήτρης Πατσιαρίκας, Όλγα Παυλίδου, Όμηρος Ταχμαζίδης, Μανόλης Χατζηγιάννης και Μάριος Χατζηκωνσταντίνου.
Το κλιμάκιο της “Υψίπολις” συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής, ενημερώθηκε για τα προβλήματα της Χαριλάου και παρουσίασε τις προτάσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού για τη διάχυση της τουριστικής δραστηριότητας στις “ξεχασμένες” γειτονιές της Θεσσαλονίκης και την ανάπτυξη της δημιουργικής οικονομίας.
Αμέσως μετά την παρέμβαση, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γρηγόρης Ζαρωτιάδης δήλωσε τα εξής: “Η 5η Δημοτική Κοινότητα είναι η “καρδιά” της λαϊκής Θεσσαλονίκης μαζί με την Τούμπα, την Ξηροκρήνη, μαζί με όλες τις γειτονιές οι οποίες δεν έχουν νιώσει, ούτε στο ελάχιστο, την όποια δημοτική πολιτική ανάπτυξης- ακόμη κι αν αυτή ήταν περιορισμένη- τα προηγούμενα χρόνια. Η “Υψίπολις” είναι εδώ για να δώσει φωνή, να δώσει προοπτική σ’ αυτές τις γειτονιές. Το πρόγραμμά μας “Τουρισμός στις γειτονιές”, οι προτάσεις μας για την ανάπτυξη της δημιουργικής οικονομίας, οι προτάσεις μας για “Μία πόλη ολόκληρη εκθεσιακός χώρος”, για την κοινωνική αλλά και τη χωρική δικαιοσύνη στη διάχυση των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών είναι η απάντηση για μία κοινωνικά δίκαιη και περιβαλλοντικά ισόρροπα αναπτυσσόμενη Χαριλάου, Ντεπό, Τούμπα”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.