, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γυμναστική για να χάσεις κιλά τα Χριστούγεννα

Είναι λογικό εν όψει Χριστουγέννων να γνωρίζεις ότι πρόκειται να βγεις «λίγο» από το πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης, που προσπαθείς να τηρήσεις εδώ και πολλούς μήνες. Για αυτό τον λόγο, πρέπει να εντατικοποιήσουμε λίγο τους ρυθμούς μας προκειμένου να προλάβουμε τα κιλά των εορτών.
Εμείς θα σας προτείνουμε ένα 30λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής που συνδυάζει την ενδυνάμωση με την αερόβια γυμναστική. Μπορεί η μισή ώρα να σας φαίνεται σχετικά μεγάλο διάστημα, αλλά εννοείται είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε όσα διαλείμματα θέλουμε σε αυτό το διάστημα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής είναι σχεδιασμένο για να το κάνουμε σπίτι, για αυτό δεν χρειάζεται τίποτα, πέρα από λίγο χώρο και μπόλικη ενέργεια.
Στο βίντεο ακολουθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής. Ας μην ξεχνάμε, βέβαια, ότι η γυμναστική μόνο σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή μπορεί να φέρει τα κατάλληλα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.