, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γυφτόπουλος στην karfitsa.gr: Η πολιτική ασκείται με έργα και όχι με λόγια

Απάντηση στα 23 σημεία που αφορούν τις παρεμβάσεις του πρωθυπουργικού Γραφείου Θεσσαλονίκης  στην πόλη ετοιμάζει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της karfitsa.gr,η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στελέχη της ΝΔ ετοιμάζονται να αποδομήσουν ένα προς ένα τα 23 σημεία των κυβερνητικών παρεμβάσεων στην πόλη. Σκοπός όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, από πλευράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι η απαξίωση των συγκεκριμένων πρωτοβουλιών αλλά η ανάδειξη  των επικοινωνιακών τακτικών του πρωθυπουργικού γραφείου της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες της karfitsa.gr, αύριο Παρασκευή αναμένεται να δοθεί στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης συνέντευξη τύπου όπου θα δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις για τις 23 κυβερνητικές παρεμβάσεις στην πόλη.

«Τα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η πολιτική ασκείται με έργα και όχι με λόγια » επισημαίνει με νόημα ο πρόεδρος  της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Αντώνης Γυφτόπουλος μιλώντας στην karfitsa,gr.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.