, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γ. Βρούτσης: Ανίερη πολιτική συναλλαγή μεταξύ Κουβέλη – Τσίπρα

Ο τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. Γ. Βρούτσης, σχολιάζοντας την είσοδο του κ.Κουβέλη στην κυβέρνηση υποστήριξε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 ότι έχουμε να κάνουμε με μια «ανίερη πολιτική συναλλαγή του Φ. Κουβέλη με τον Αλ. Τσίπρα» με στόχο την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά»

Ειδικότερα ο κ.Βρούτσης ανέφερε ότι «Η κυβέρνηση χθες προχώρησε σε κάποιες αλλαγές. Το αίτιο της αλλαγής ήταν ότι ουσιαστικά αποδομήθηκε για ακόμα μια φορά αυτό το ‘ηθικό άλλοθι’ της αριστεράς κάτω από την νομοθεσία, η οποία πέρασε σε ένα νομοσχέδιο του μνημονίου που έκοβε μισθούς, συντάξεις, ανέβαζε φόρους, ΦΠΑ στο Αιγαίο, αυτό τον νόμο επέλεξε η κυβέρνηση για να βάλει μέσα προνόμια για μη κοινοβουλευτικούς υπουργούς»

Τέλος και με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο διερωτήθηκε πώς ο κ. Κουβέλης που «δεν ανέχτηκε το δεύτερο μνημόνιο» και «έριξε» την κυβέρνηση το 2013 «έρχεται τώρα να συμφωνήσει» με τα μνημόνια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.