, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γ. Γεραπετρίτης: Την επόμενη εβδομάδα κατατίθεται πρόταση προκαταρκτικής εξέτασης για Παπαγγελόπουλο

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, δήλωσε σήμερα πως την επόμενη εβδομάδα οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα καταθέσουν πρόταση για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την σκευωρία Novartis κατά του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.
Συγκεκριμένα ο κ. Γεραπετρίτης μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1 δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Την επόμενη εβδομάδα τουλάχιστον 30 βουλευτές της ΝΔ θα καταθέσουν πρόταση για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την σκευωρία Novartis κατά του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου».
Σε ότι έχει να κάνει με το ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν μπαίνει στο κάδρο ο κ. Γεραπετρίτης δήλωσε πως οι πρώην πρωθυπουργοί δεν μπορούν να οδηγούνται σε ποινικές διαδικασίες εκτός εάν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία.
Στη συνέχεια ο κ. Γεραπετρίτης πρόσθεσε ότι δημιουργείται μια νέα δυναμική ανάπτυξης της χώρας και μέχρι το τέλος του 2019 θα έρθουν σημαντικότατες επενδύσεις.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.