, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γ. Λίλτσης: Να ολοκληρωθούν τα έργα στην Ηλιούπολη το συντομότερο- Αιμορραγούν οι επιχειρήσεις

Την ώρα που οι καταστηματάρχες της Ηλιούπολης δίνουν καθημερινά μάχη για την επιβίωση τη δική τους και των επιχειρήσεών τους «βλέπουν» πως ο αγώνας τους θα… παραταθεί! Οι δεσμεύσεις της διοίκησης Παύλου Μελά για ολοκλήρωση των εργασιών της ανάπλασης της κεντρικής πλατείας στην περιοχή έπεσαν στο κενό, μετά την απόφαση που ελήφθη να δοθεί παράταση στον εργολάβο για την ολοκλήρωση και την παράδοση του έργου κατά τρεις μήνες.
Σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο Παύλου Μελά και επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης «Ανατροπή», Γιώργο Λίλτση ενώ το έργο θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί στις 8 Οκτωβρίου 2018, οι εργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα και άγχος στους επιχειρηματίες πέριξ της πλατείας που δίνουν μάχη να σταθούν όρθιοι και να διαφυλάξουν τις θέσεις εργασίας που έχουν δημιουργήσει.
«Πρόκειται για ένα έργο πνοής και ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της Ηλιούπολης. Ωστόσο, η διοίκηση αδιαφορώντας για τις δυσκολίες των εμπόρων και των επιχειρηματιών της περιοχής δεν φρόντισε να μεριμνήσει, ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν στον χρόνο που είχε καθοριστεί. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που αντιστέκονται στα λουκέτα και να μην τους δημιουργεί επιπλέον προβλήματα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Λίλτσης.
Σε κατ’ ιδίαν επαφές που πραγματοποίησε μάλιστα, με κατοίκους της Ηλιούπολης διαπίστωσε, όπως του κατήγγειλαν, πως η πτώση στον τζίρο των καταστημάτων από την έναρξη των έργων είναι αισθητή και σημαντική.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.