, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γ. Μαυρομάτης: Βγήκαν από το λαγούμι τους αυτοί που αύξησαν 24% τα τέλη το 2011

Κατά του πρώην δημάρχου Ν. Μηχανιώνας Κ. Κούτουκα, που στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές συντάχτηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού Γιώργου Τσαμασλή, ξεσπάθωσε ο νυν δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης.
Σε απάντησή του σε ανάρτηση που έκανε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κούτουκας, ο δήμαρχος Θερμαϊκού σημείωσε:
Με σημερινή ανάρτηση στο Facebook ο κ. Κούτουκας προσπαθεί να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Οι ανακρίβειες και τα ψέματα που αναφέρει προέρχονται από την άγνοια του. Λογικό, γιατί έχει να ακουστεί πάνω από πέντε χρόνια. Τελευταία φορά ήταν όταν ανέβασε εν μία νυκτί τα δημοτικά τέλη 24% και μετά κρύφτηκε. Τακτική που ξέρει πολύ καλά στη πολιτική του σταδιοδρομία.
Στην επόμενη ανάρτηση του περιμένουμε να μη διαβάσουμε ψέματα, αλλά αλήθειες. Ας μας αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο, που αποφάσισε να κάνει ανάρτηση 11 μέρες πριν τις εκλογές ενώ μέχρι τώρα κρυβόταν. Γιατί, άραγε, αποφάσισε να ζητήσει τη ψήφο των πολιτών, τη στιγμή που οι ίδιοι τον έχουν αποδοκιμάσει; Έχει τα κότσια να απαντήσει; Ίδωμεν…
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.