, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γ. Μπουτάρης: Δεν θα κάνουμε πίσω! Δεν θα φοβηθούμε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα πραγματοποίησε την ομιλία του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, o Γιάννης Μπουτάρης.

Η ομιλία του κ. Μπουτάρη ξεκίνησε με παρατεταμένο χειροκρότημα. «Δεν θα κάνουμε πίσω. Δεν θα φοβηθούμε» τόνισε ο κ. Μπουτάρης και συμπλήρωσε «οι τραμπούκοι κάθε είδους είναι η ισχνή μειοψηφία». Ο δήμαρχος κάλεσε τους πολίτες της πόλης «να αγαπήσουν τη διαφορετικότητα. Ούτε να την αποδεχτούμε, ούτε να την ανεχτούμε. Να την αγαπήσουμε».

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε στην Πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2006, για το έργο της διοίκησης στην οικονομία και στις οικονομικές δομές. «Θέλω τη Θεσσαλονίκη πόλη ανοιχτή, ανεκτική με σεβασμό στον άλλο» συμπλήρωσε ο κ. Μπουτάρης.

Παράλληλα, αναφορικά με τα άτομα που του επιτέθηκαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι «αυτοί που μου επιτέθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων». Επίσης, επεσήμανε ότι «δεν θα επιτρέψουμε να γυρίσουμε στην εποχή του Κοτζαμάνη, του Τσαρούχα και του Πολκ… Η Δημοκρατία ήρθε στη Θεσσαλονίκη και θα μείνει. Δεν θα επιτρέψουμε το συντηρητικό κομμάτι της πόλης να τη θεωρεί φέουδό του».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης άφησε να εννοηθεί ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του 2019 σημειώνοντας ότι «είμαι 75 χρονών, θα είμαι δήμαρχος μέχρι τα 100. Δεν με νοιάζουν οι ύβρεις και οι επιθέσεις. Όπως σηκώθηκα προχθές, σηκώθηκα και άλλες φορές στη ζωή μου. Όσο είμαι δήμαρχος δεν θα επιτρέψουμε η Θεσσαλονίκη να γυρίσει στο σκοτάδι και στα σκάνδαλα».





Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.