, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Δήμαρχος Άργους: Διαχειριστής της σελίδας μου έγραψε «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών» για τον Μπουτάρη

Με διευκρινιστική του δήλωση ο Δημήτρης Καμπόσος, επιρρίπτει ευθύνες στους διαχειριστές της σελίδας του, τονίζοντας πως η ανάρτηση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων «δεν συνάδει με τα ιδανικά και τα δημοκρατικά ιδεώδη του».

Ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος σε ανάρτησή του στα Social Media έγραψε για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών».

Λίγη ώρα αργότερα έσπευσε να τα… μαζέψει ισχυριζόμενος ότι το σχόλιο έγινε από έναν από τους… διαχειριστές του λογαριασμού του στο Facebook, τον οποίο ενημέρωσε άμεσα να το «κατεβάσει»: «Σχετικά με την ανάρτηση η οποία έγινε απο την προσωπική σελίδα του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ.Δημήτρη Καμπόσου για την αήθη επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης οφείλουμε να ενημερώσουμε πως δυστυχώς κάποιος απο τους πολλούς διαχειριστές της προσωπικής σελίδας του Δημάρχου Άργους Μυκηνών λανθασμένα πραγματοποίησε μια ανάρτηση η οποία σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με τα ιδανικά και τα δημοκρατικά ιδεώδη του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου», γράφει σχόλιο στη σελίδα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.