, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Δήμος Βόλβης: Δεν του άρεσε η Αντιδημαρχία και παραιτήθηκε;

Μόλις ανακοινώθηκε η αντιδημαρχία, ακολούθησε διπλή παραίτηση. Ο λόγος για τον Γιώργο Μπουρλή, ο οποίος μετά τη δημοσίευση της απόφασης να οριστεί Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων και Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Βόλβης – και δεύτερος τη τάξει αναπληρωτής δημάρχου- , παραιτήθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου, αλλά και από δημοτικός σύμβουλος, με επιστολή – δήλωση παραίτησης  επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους». Μάλιστα, η δήλωση αυτή πρωτοκολλήθηκε, που σύμφωνα με τη νομοθεσία λαμβάνει χαρακτήρα αμετάκλητης απόφασης .
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω αντιδήμαρχος επιδίωκε να παραμείνει στο πόστο του αντιδημάρχου καθαριότητας που είχε και στην προηγούμενη θητεία του.  Η επιμονή του εν λόγω αντιδημάρχου να παραμείνει στην «ηλεκτρική καρέκλα» της καθαριότητας που όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι σε όλους τους δήμους αποφεύγουν, προκάλεσε εντύπωση.
Ωστόσο μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση να αναλάβει άλλη αντιδημαρχία παραιτήθηκε τόσο από τη νέα του θέση όσο και από την παράταξη “Βόλβη Μπροστά”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.