, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δήμος Νεάπολης Συκεών: Η Δήμητρα Παπίου τραγουδά για την Ημέρα της Γυναίκας

Σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου, όλες οι γυναίκες έχουν την τιμητική τους.

Τιμώντας τις γυναικείες μορφές για την προσφορά τους στην κοινωνία ο δήμος Νεάπολης- Συκεών και η ΚΕΥΝΣ διοργανώνουν μια μοναδική συναυλία με μια τραγουδίστρια που έχει χαράξει τη δική της διαδρομή στην ελληνική μουσική σκηνή.

Πρόκειται για τη Δήμητρα Παπίου, που αποτελεί μια ξεχωριστή φωνή και ιδιαίτερη ερμηνεύτρια, η οποία επιστρέφει με μια μεγάλη συναυλία στο δήμο Νεάπολης-Συκεών αφιερωμένη στις γυναίκες. Αυτή θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, στις 8.30 μ.μ., στη σκηνή της αίθουσας εκδηλώσεων των 1ου-5ου Δημοτικών Σχολείων Συκεών (Ζ. Γούναρη & Μ.Μερκούρη -Δενδροφυτεία).

Η μουσική παράσταση «Οι γυναίκες μέσα μου» αποτελεί ένα μελωδικό ταξίδι γυναικείων συναισθημάτων γεμάτο γοητεία. Η ερμηνεύτρια πρωταγωνιστεί σε ένα πολύπτυχο μουσικό έργο ρόλων και διαθέσεων και ενσωματώνει όλες τις γυναικείες προσωπικότητες σε μία. Ένα ψηφιδωτό φτιαγμένο από επιλεγμένα τραγούδια σημαντικών αλλά διαφορετικών μεταξύ τους συνθετών, όπως οι Μάνος Χατζιδάκις, Σταμάτης Κραουνάκης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Βασίλης Τσιτσάνης και ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.