, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δείτε τι είπε ο Τσίπρας για τον Βαρουφάκη και την ταινία του Γαβρά

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην ΔΕΘ, αναφέρθηκε στον επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 και πρώην σύντροφό του Γιάνη Βαρουφάκη και στην ταινία του Κώστα Γαβρά που πραγματεύεται τα γεγονότα της διαπραγμάτευσης του 2015.
Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι «Βεβαίως και θα τη δω την ταινία, ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες σκηνοθέτες. Γνωρίζουμε τι θα δούμε στην ταινία όσοι έχουμε διαβάσει το βιβλίο. To βιβλίο Βαρουφάκη αναφέρεται σε κρίσιμα γεγονότα με εγωκεντρική προσέγγιση. 30% όσων παρουσιάζει είναι πραγματικά γεγονότα, 30% η δική του στρεβλή προσέγγιση σε αυτά & 30% μυθοπλασία».
Στην συνέχεια «πέταξε βέλη» προς το κ. Βαρουφάκη σχετικά με τις χθεσινές του δηλώσεις λέγοντας πως «δεν ήξερα ότι οι υπουργοί άρουν την εμπιστοσύνη τους στον πρωθυπουργό. Θα το λάβω στο βαρά υπόψη μου, γιατί μπορεί να ξαναγίνω πρωθυπουργός».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.