, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δείτε το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων του ΟΑΣΘ

Ο Ο.Α.Σ.Θ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 ξεκινάει η εφαρμογή του θερινού προγράμματος δρομολογίων, το οποίο θα ισχύσει μέχρι και το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019.

Συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν, σε καθημερινή βάση, τρεις γραμμές, Νο 70 «Ν.Σ. Σταθμός – Επανομή», Νο 71 «Ν.Σ. Σταθμός – Μηχανιώνα» και Νο 77Η «Επανομή – Ποταμός», για τη μετακίνηση των επιβατών στις παραλίες της Επανομής και της Μηχανιώνας, οι διαδρομές των οποίων παρουσιάζονται αναλυτικά παρακάτω.
Επίσης, λόγω της αυξημένης επιβατικής κίνησης από και προς το Αεροδρόμιο τη θερινή περίοδο, θα ενισχυθεί η καθημερινή συχνότητα των δρομολόγιων, περίπου ανά 20 λεπτά, των γραμμών Χ1 «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ», και της απευθείας σύνδεσης των ΚΤΕΛ Μακεδονίας και Χαλκιδικής, της γραμμής Νο 45 «ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – COSMOS». Υπενθυμίζεται ότι λειτουργεί και η τοπική λεωφορειακή γραμμή Ν ο  79 «Α.Σ. ΙΚΕΑ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ», εξασφαλίζοντας την μετακίνηση από και προς το Αεροδρόμιο και το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, μέσω μετεπιβίβασης, των επιβατών που προέρχονται από οποιαδήποτε περιοχή του πολεοδομικού συγκροτήματος καθώς και από περιοχές των Δήμων Θερμαϊκού και Θέρμης.
Για πληροφορίες σχετικά με τα ωράρια, τις διαδρομές και τις στάσεις των γραμμών, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται:
Από το Πληροφοριακό Κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. -11085- όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις 07:00 έως και τις 22:00.
Από την ιστοσελίδα του Ο.Α.Σ.Θ. στη διεύθυνση  www.oasth.gr  , από 1-7-2019, επιλέγοντας από το σχετικό πεδίο τη γραμμή ενδιαφέροντος.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Νο 70, Νο 71 και Νο 77Η ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ:
-ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΠΡΕΣ Ν ο 70 «Ν.Σ. Σταθμός – Επανομή»
Μετάβαση από το Ν.Σ. Σταθμό και διέλευση από Μοναστηρίου – Πλατεία Δημοκρατίας – Εγνατία – Εθνικής Αμύνης – Μεγάλου Αλεξάνδρου – Γεωργίου Παπανδρέου – Ανδριανουπόλεως – Βενιζέλου – Εθνικής Αντίστασης – Λεωφ. Γεωργικής Σχολής, κ.λπ., όπως στις διαδρομές μετάβασης προς Παραλία (Ν ο  70) και Πάλιουρα (Ν ο  70Α) της λεωφορειακής γραμμής Ν ο  69 ¨Α.Σ. ΙΚΕΑ – Επανομή¨.
Επιστροφή μέχρι Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής όπως στις διαδρομές επιστροφής από Παραλία (Ν ο  70) και Πάλιουρα (Ν ο  70Α) της λεωφορειακής γραμμής Ν ο  69 και στη συνέχεια διέλευση από Εθνικής Αντίστασης – Βασιλίσσης Όλγας – Βασιλέως Γεωργίου – Μανόλη Ανδρόνικου – Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. – Τσιμισκή – Πολυτεχνείου – Αναγεννήσεως – Μοναστηρίου – Αγ. Πάντων  – Ν.Σ.Σ.
Στάσεις
Κατά τη μετάβαση προς τις παραλίες της Επανομής, μόνο θα επιβιβάζουν επιβάτες, από όλες τις υφιστάμενες επί της διαδρομής στάσεις, ενώ η αποβίβαση των επιβατών θα γίνεται, από το κέντρο της Επανομής και μέχρι τα δύο τέρματα (Παραλίας και Πάλιουρα) σε όλες τις υπάρχουσες στάσεις.
Κατά την επιστροφή, τα λεωφορεία θα επιβιβάζουν επιβάτες μέχρι το κέντρο της Επανομής και στη συνέχεια του δρομολογίου, μέχρι το Ν.Σ. Σταθμό, μόνο θα αποβιβάζουν επιβάτες, σε όλες τις υφιστάμενες επί της διαδρομής στάσεις.
-ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΠΡΕΣ Ν ο 71 «Ν.Σ. Σταθμός – Μηχανιώνα»
Μετάβαση από το Ν.Σ. Σταθμό και διέλευση από Μοναστηρίου – Πλατεία Δημοκρατίας – Εγνατία – Εθνικής Αμύνης – Μεγάλου Αλεξάνδρου – Γεωργίου Παπανδρέου – Ανδριανουπόλεως – Βενιζέλου – Εθνικής Αντίστασης – Λεωφ. Γεωργικής Σχολής, κ.λπ. όπως στις διαδρομές μετάβασης μέσω Κερασιάς (Ν ο  71) και Αγγελοχωρίου (Ν ο  71Α) της λεωφορειακής γραμμής  Ν ο  72 ¨Α.Σ. ΙΚΕΑ – Μηχανιώνα¨.
Επιστροφή μέχρι τη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής όπως στις διαδρομές επιστροφής μέσω Κερασιάς (Ν ο  71) και Αγγελοχωρίου (Ν ο  71Α) της λεωφορειακής γραμμής Ν ο  72 και στη συνέχεια διέλευση από Εθνικής Αντίστασης – Βασιλίσσης Όλγας – Βασιλέως Γεωργίου – Μανόλη Ανδρόνικου – Αγγελάκη – Εγνατία – Πλατεία Δημοκρατίας – Μοναστηρίου – Ν.Σ. Σταθμός.
Στάσεις
Κατά τη μετάβαση προς τις παραλίες της Μηχανιώνας μόνο θα επιβιβάζουν επιβάτες, από όλες τις υφιστάμενες επί της διαδρομής στάσεις, ενώ η αποβίβαση των επιβατών θα γίνεται από την Παραλία της Περαίας και μέχρι το τέρμα και για τα δύο δρομολόγια μέσω Κερασιάς και Αγγελοχωρίου.
Κατά την επιστροφή, τα λεωφορεία θα επιβιβάζουν επιβάτες μέχρι την Παραλία της Περαίας και για τα δύο δρομολόγια, μέσω Κερασιάς (Ν ο 71) και Αγγελοχωρίου (Ν ο  71Α)   και στη συνέχεια του δρομολογίου, μέχρι το Ν.Σ. Σταθμό, μόνο θα αποβιβάζουν επιβάτες, σε όλες τις υφιστάμενες επί της διαδρομής στάσεις.
-ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ Ν ο  77 Η ΕΠΑΝΟΜΗ – ΠΟΤΑΜΟΣ
Το πρώτο δρομολόγιο μετάβασης θα συνδέει τον Σταθμό ΙΚΕΑ με την Επανομή (με τη σήμανση της Λ.Γ. Ν ο  69) και στη συνέχεια θα πραγματοποιούνται τα τοπικά δρομολόγια που θα συνδέουν την Επανομή με την παραλία στη θέση «Ποταμός».
Το τελευταίο δρομολόγιο επιστροφής θα συνδέει την Επανομή με το ΙΚΕΑ (με τη σήμανση της Λ.Γ. Νο 69).

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.