, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το 13ο Συνέδριο της ΝΔ

Συνεδρίασε σήμερα η οργανωτική επιτροπή του 13ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Αποφάσισε μεταξύ άλλων το επίσημο λογότυπο, το σύνθημα και το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου που θα  διεξαχθεί από την Παρασκευή 29/11 έως την Κυριακή 1/12 στο Metropolitan Expo του Αεροδρομίου Αθηνών.
Την πρώτη μέρα του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Tην έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Ευρωβουλευτής κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Το Σάββατο 30/11, οι εργασίες θα συνεχιστούν με τις ομιλίες των εκπροσώπων των  κομμάτων. Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθούν οι εισηγήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών και οι τοποθετήσεις των συνέδρων στο πλαίσιο των δύο θεματικών ενοτήτων του Συνεδρίου:
Ι. «Με εθνική αυτοπεποίθηση κερδίζουμε τις μάχες απέναντι στον Λαϊκισμό».
ΙΙ. «Πολιτική για τους πολίτες: Δίνουμε απαντήσεις στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου που επηρεάζουν τη ζωή μας».
Στο τέλος της ημέρας,  θα διεξαχθεί νυχτερινός συμβολικός αγώνας δρόμου 4km, προκειμένου να ενισχυθεί η μάχη εναντίον της κακοποίησης των γυναικών.
Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής 1/12 με την τελική ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.