Εντός του οχήματος του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • πιστόλι μάρκας MAKAROV με γεμιστήρα με 4 φυσίγγια
  • ειδικό σφυρί θραύσης κρυστάλλων
  • το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό των 3.030 ευρώ της παραπάνω ληστείας
  • διάφορα είδη αμφίεσης

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν διάφορα είδη αμφίεσης που χρησιμοποιούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών.
Πώς δρούσε ο 39χρονος ληστής
Ο 39χρονος, με τις τουλάχιστον 30 ένοπλες ληστείες στο… βιογραφικό του, συνήθιζε να κινείται νυκτερινές ώρες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εντόπιζε καταστήματα τυχερών – ψυχαγωγικών παιγνίων και έχοντας μερικώς καλυμμένα  τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φορώντας κουκούλα μπλούζας, προέβαινε με τη χρήση ειδικού σφυριού στην θραύση του υαλοπίνακα της κεντρικής εισόδου των καταστημάτων.
Στη συνέχεια, εισέρχονταν εντός των καταστημάτων και με την απειλή πιστολιού, ακινητοποιούσε  τους υπαλλήλους και αφαιρούσε τα χρήματα από το ταμείο. Στην συνέχεια διέφευγε επιβιβαζόμενος σε αυτοκίνητο, στο οποίο σε κάποιες περιπτώσεις τον ανέμενε συνεργός του. Για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του ανωτέρω, συνεστήθη ειδική ομάδα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και μετά από επισταμένες έρευνες και αξιοποίηση των εργαστηριακών ευρημάτων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών επετεύχθη η ταυτοποίηση του 39χρονου ως δράστη των προαναφερόμενων ληστειών.
Από την έρευνα επίσης προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος, από τα μέσα Ιουνίου του τρέχοντος έτους, έχει διαπράξει τουλάχιστον 30 ληστείες σε καταστήματα τυχερών-ψυχαγωγικών παιγνίων και μία κλοπή Ι.Χ. αυτοκινήτου. Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε ότι ο δράστης και κατά το παρελθόν έχει συλληφθεί για τη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
Οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων αξιόποινων πράξεων που έχει διαπράξει ο κατηγορούμενος, καθώς και για την ταυτοποίηση των συνεργών του συνεχίζονται.