, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Δημοσκόπηση για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Μπροστά με 22 μονάδες ο Γ.Χατζημάρκου

Προέλαση Γ.Χατζημάρκου με 22 μονάδες διαφορά από τον Μ.Γλυνό δίνει δημοσκόπηση του pronews.gr για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Το αποτελέσμα της δημοσκόπησης  της εταιρίας GOLD STAR για την ιστοσελίδα pronews.gr για τις περιφερειακές εκλογές Ν. Αιγαίου με δείγμα 850 ψηφοφόρων της περιφέρειας, δίνει σημαντικό προβάδισμα στον Γιώργο Χατζημάρκο, νυν Περιφερειάρχη που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία.
Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίο είναι από τις περιοχές που έχει πληγεί ιδιαίτερα από το “κύμα” αλλοδαπών με αποτέλεσμα την συντριπτική υπεροχή του υποψηφίου της ΝΔ.
Επιπλέον, ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι ψηφοφόροι δεν γνωρίζουν τους συνυποψηφίους του Γιώργου Χατζημάρκου ώστε να είναι σε θέση να δικαιολογήσουν την προτίμησή τους.
Οπως θα δείτε και στις καρτέλες, η απόσταση που χωρίζει τον Μανώλη Γλυνό – που στηρίζεται από το Σύριζα και το ΚΙΝΑΛ- από τον Γιώργο Χατζημάρκο, είναι πολύ μεγάλη.


 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.