, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Διακοπή κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο στη Νεάπολη

Aπό τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτάκτων εργασιών αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα στο Δήμο Νεάπολης- Συκεών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Το Σάββατο (08-06-2019) θα διακοπεί η κυκλοφορία ΟΛΩΝ των οχημάτων στο Τμήμα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής με την οδό Επταπυργίου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Φλογητών.
Την Κυριακή (09-06-2019) θα διακοπεί η κυκλοφορία ΟΛΩΝ των οχημάτων στο Τμήμα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής με την οδό Φλογητών έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.
Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών, τα λεωφορεία του Ο.Α.ΣΘ. θα κινούνται κανονικά στο καθορισμένο δρομολόγιό τους.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.