, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δράσεις ναυταθλητισμού στη Θεσσαλονίκη

Ο Τομέας Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Βουλγαρίας και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη δράσεις ναυταθλητισμού για παιδιά από ευπαθείς ομάδες.
Οι δράσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα του Τομέα Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  «Συμμετέχω Ισότιμα» και θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης, στις 10 το πρωί. Η εκδήλωση έχει την υποστήριξη του φορέα «Κοινωνία και Πολιτισμός», της εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια, καθώς και της Επίλεκτης Ομάδας  Ειδικών Αποστολών του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.
«Συνεχίζουμε δυναμικά δίνοντας ευκαιρίες για ισότιμη συμμετοχή στον ναυταθλητισμό. Με εκδηλώσεις όπως αυτή που διοργανώσαμε το φετινό Σεπτέμβριο στη λίμνη Δοϊράνη και την εκδήλωση της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη δείχνουμε τη φροντίδα μας για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Ταυτόχρονα, επιδιώκουμε να επεκτείνουμε τη δράση ”Συμμετέχω Ισότιμα” σε όλη την κεντρική Μακεδονία και να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσο γίνεται περισσότερα παιδιά να μάθουν τα μυστικά του ναυταθλητισμού», τονίζει σχετικά ο συντονιστής του Τομέα Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χάρης Αηδονόπουλος.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.